Printesa Gata de Craciun

📅12.11.2020, jucat de: 717 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Gata de Craciun?

Vine Craciunul aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o super provocare cu Regatul de Gheata, in care printesele Elsa si Anna sunt personajele principale si au neovie de ajutorul vostru sa se pregateasca de o super petrecere de Craciun.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca printesele din filmul Frozen 2 vin pe site-ul nostru pentru a arata cat mai bine de Craciun, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si pe Anna sa arate cat mai bine si sa gaseasca haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le poarte.

Fiecare dintre cele doua printese Disney vor avea cate un nivel de imbracat, cat un nivel de machiat si un nivel de coafat, insa foarte important va fi si nivelul de decorat, deoarece pe langa pregatirea printeselor Disney, va trebuie sa le decorati si intreaga casa pentru musafiri.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc de fete, in care trebuie doar sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si Anna sa isi gaseasca o caciula de iarna, machiaje colorate cu mult rosu dar si haine speciale de Craciun pe care sa le poarte si sa se asorteze.

Decorarea casei va fi cea mai interesanta parte a acestui joc de Craciun, deoarece veti vedea cat de multe decoratii dragute si interesante veti gasi si care sunt pregatite sa le folositi atat in exteriorul casei cat si in interior. Decorati un brad de Craciun alaturi de printesele din Frozen, iar ele vor continua sa aduca pentru voi o gramada de alte jocuri pentru fete. Distractie placuta!

 

Printesa Gata de Craciun

Cum se joaca Printesa Gata de Craciun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.