Printesele Frozen Sarbatoresc Craciunul

📅04.01.2021, jucat de: 488 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesele Frozen Sarbatoresc Craciunul?

Sa te joci cu Elsa si Anna e mereu o ocazie de sarbatoare, chiar si cand nu e Craciunul, si e super tare si cand cei doi prieteni ai acestuia ni se alatura, si anume Jack Frost si Kristoff, pentru ca cele doua printese vor petrece sarbatorile de iarna impreuna cu acestia, lucru la care si tu te alaturi distractiei, incat te vei asigura ca totul e perfect, si toata lumea se simte extraordinar!

Amandoua cuplurile vor sa arate perfect, deci vei incepe prin a face machiajul celor doua fete, unde vei folosi cosmetice in diferite culori, avand la dispozitie ruj, culoare pentru roseata pometilor, dar si fard pentru ochi, si daca doresti poti sa adaugi lentile de contact si sa schimbi culoarea ochilor lor.

Continui apoi prin a imbraca cele doua printese, avand multe tinute frumoase din care sa alegi, accesorizeaza-le cu lanturi la gat si cercei pentru urechi, si nu uita sa alegi freza care crezi ca li se potriveste perfect. Vei imbraca si iubitii acestora, avand haine, frizuri, dar si ceasuri sau bratari ca accesorii.

Termina jocul prin a decora casa unde vor petrece Craciunul, facand un om de zapada grozav si decorand bradul de Craciun. Distractie placuta si sarbatori ca in Regatul de Gheata va dorim!

Printesele Frozen Sarbatoresc Craciunul

Cum se joaca Printesele Frozen Sarbatoresc Craciunul?

Folositi mouse-ul.