Aventura de Craciun

📅19.12.2020, jucat de: 1346 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura de Craciun?

In noul joc de Craciun il vom ajuta pe Mos Craciun in noua sa aventura in care va trebui sa alergam alaturi de el, si sa adunam cat mai multe cadouri, puncte bonus, si stelute care ne vor ajuta sa avem un scor cat mai mult. Un lucru foarte important este faptul ca, Mos Craciun va trebui sa se fereasca de obstacolele pe care le are in fata. Printre obstacolele cele mai frecvent intalnite vom gasi lemne, busteni, pietre, omul de zapada precum si altele. Sa ne ferim de obstacole, va trebui sa traversam de pe o banda pe cealalta sau sa cautam stelute galbene.

Fiecare steluta galbena pe care o vom aduna ne va ajuta sa avem o super putere care consta in a reusi sa zburam si in felul acesta vom putea sari peste toate pericolele din joc. Dupa o perioada de timp jocul va deveni din ce in ce mai dificil, respectiv viteza jocului va creste, iar tu va trebui sa fii si mai atent la obstacolele pe care le ai in fata. In momentul in care adunam un cadou primim puncte bonus, care ne vor ajuta sa avem un scor mai bun la final de joc. In cazul in care ne accidentam de omul de zapada, sau de un copac sau de alta obstacol, Mos Craciun va cadea, iar noi va trebui sa reincepem jocul de la inceput.

In momentul in care adunam un cadou rosu, punctajul oferit de joc va fi de 10 puncte pentru fiecare cadou, iar pentru cadourile cu fundita verde vom primi un singur punct. Intreaga aventura a lui Mos Craciun se desfasoara in Laponia, unde drumul este pietruit si plin de zapada, iar pe marginea drumului se gasesc brazii plini de zapada.

Aventura de Craciun

Cum se joaca Aventura de Craciun?

pentru a te juca va trebui sa folosesti sagetile de la tastatura.