Among Us Impostor

📅12.11.2020, jucat de: 3429 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Impostor?

Foarte multe jocuri pentru copii cu Among Us apar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa va distrati de minune deoarece este un joc IO multiplayer online, in care o sa va puteti distra alaturi de personajele Among Us si de multi jucatori din toata lumea.

In acest joc pentru copii, trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa va miscati folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D pentru a reusi sa va plimbati pe cat mai mult din harta si sa reusiti fiti cei mai buni impostori.

Trebuie sa faceti tot posibilul sa va miscati cat mai mult pe harta si sa reusiti sa descoperiti intreaga harta si sa ajungeti ca alaturi de prietenii vostri sa deveniti cei mai buni jucatori Among Us aici pe site-ul nostru si o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa deschideti o gramada de multe alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta.

O sa vedeti cum veti fi un personaj Among Us, iar voi trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti toate personajele Among Us, astfel o sa puteti sa fiti cei mai buni impostori, deoarece trebuie sa ajungeti sa ii omorati si sa ii scoateti de pe harta.

Cu fiecare personaj pe care il scoateti de pe harta, o sa acumulati puncte si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Among Us pe care sa le jucati gratuit vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Among Us Impostor

Cum se joaca Among Us Impostor?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.