Jungle Dash Mania

📅18.09.2020, jucat de: 695 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jungle Dash Mania?

O sa gasiti astazi un nou joc online pentru copii, in care o sa va distrati in mijlocul unei jungle alaturi de Indiana Jones. Acest joc online Jungle Dash Mania este unul dintre cele mai interesante, deoarece este o noua provocare de aventura, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

Indiana Jones este personajul principal in aceasta aventura, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reusind ca folosind MOUSE-ul sa va controlati personajul pe toata durata jocului. Trebuie sa il mentineti in siguranta pe Indiana Jones, deoarece dragi copii o sa vedeti ca el va fi urmarit de un urs.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum si pe jos Indiana Jones va avea o gramada de obstacole pe care trebuie sa le ocoleasca, iar asta o veti face in nou daca folositi mouse-ul, o sa va faceti personajul sa sara peste pericole si chiar si pe platforme pentru a acumula o gramada de puncte.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum Indiana Jones va intalni o gramada de tepusi si de pericole precum pietre de care se poate impiedica si astfel ursul care va va urmari se poate apropia.

Daca ursul ajunge atat de aproape incat sa va atinga, jocul se va sfarsi si o sa va pierdeti punctele, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa ajungeti cat mai departe pentru a avea cel mai mare punctaj si sa gasiti o gramada de alte jocuri de aventura pentru baieti aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Jungle Dash Mania

Cum se joaca Jungle Dash Mania?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.