Auto Impuscaturi

📅09.07.2021, jucat de: 653 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Auto Impuscaturi?

Revenim chiar in acest moment pe site-ul nostru prin jocul intitulat Auto Impuscaturi, care este fara indoiala unul dintre cele mai interesante jocuri de actiune si aventura ale site-ului nostru din ultima perioada, caci nu chiar in fiecare zi te poti juca un joc precum acesta!

Impusca toti inamicii pentru a avansa in aventura ta!

Vei controla un protagonist care arata ca un soldat cu barba, si vei folosi tastele W, A, S, D pentru a te misca si sari, si controalele speciale de pe telefon sau tableta, daca le joci pe un aparat mobil. Pentru a impusca nu iti trebuie nicio tasta, pentru ca vei trage automat cand inamici sunt in zona.

Astfel tu trebuie sa ajungi pana la finalul oricarui traseu, impuscand toti inamicii de pe parcurs, si ai mare grija sa nu te atinga sau sa te atace destul de mult incat sa iti pierzi bara de viata, caci nu vrei sa pierzi tot jocul, nu-i asa?

Foloseste banii castigati din completarea fiecarui nivel pentru a cumpara arme noi pentru soldatul tau, sau a-i schimba felul in care arata. Ce mai astepti? Da-i start la joc, la distractie, si ramai alaturi de noi pentru si mai multe aventuri!

Auto Impuscaturi

Cum se joaca Auto Impuscaturi?

Folositi tastele W, A, S, D.