Pichon Pasarea Saltareata

📅06.03.2021, jucat de: 1223 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pichon Pasarea Saltareata?

Pichon Pasarea Saltareata este un nou joc puzzle de aventura si cu sarituri in care urmeaza sa aveti parte de un timp super distractiv, garantat, lucru pe care il stim din propria noastra experienta cu acest joc, motiv pentru care tocmai ce l-am adaugat si pentru voi, si dupa ce va explicam ce aveti de facut, cu siguranta va veti descurca si veti avea parte de foarte multa distractie cu el.

In fiecare nivel al jocului, aceasta pasare rosie va sari in directia in care o faci tu sa mearga, folosind doar tastele sageti dreapta si stanga, si tu trebuie sa colectezi toate rocile din fiecare nivel, pentru ca doar cand le-ai prins pe toate vei deschide tunelul pe care il folosesti ca sa ajungi la nivelul urmator.

Vei fi cronometrat, asa ca da tot ce ai mai bun sa ajungi la tunel intr-un timp scurt, caci primesti stele la sfarsitul unui nivel in functie de timp, si poti sa iei de la 1 la 3 stele. Ai grija sa nu mori de prea multe ori, caci pierzi jocul, avand grija la apa, sa nu cazi in ea, la diferitele tepe care te pot face sa mori, si tine minte ca iarba verde nu te ajuta sa sari, ci te va aduce la pamant.

Fiecare nivel nou va prezenta un labirint mai complicat, dar daca te concentrezi, suntem siguri ca veti trece peste orice provocare, asa ca incepeti acum, dati tot ce aveti mai bun, si va uram tuturor mult succes!

Pichon Pasarea Saltareata

Cum se joaca Pichon Pasarea Saltareata?

Folositi sagetile.