Game Shakers Mumii pe Plaja

📅28.04.2020, jucat de: 759 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Game Shakers Mumii pe Plaja?

O noua provocare Nickelodeon apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti cum am adus astazi o noua provocare din categoria de jocuri cu Game Shakers, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti cat mai departe posibil si o sa distrugeti o gramada de zombie.

Personajele Game Shakers au pregatit o masina speciala care poate sa zboare, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti ca alaturi de aceste personaje sa vedeti cum puteti sa omorati cat mai multe personaje zombie, astfel o sa vedeti cat de mult o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc de aventura si de indemanare, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa folositi tastele SAGETI pentru a controla masina si o sa vedeti ca personajele Game Shakers vor reusi sa distruga in misiunea lor o gramada de obiecte diferite precum umbrele, garduri dar si copaci.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum dificultatea jocului va creste odata ce ajungeti sa acumulati puncte, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de personajele Game Shakers. Odata ce treceti de 1500 de puncte, nivelul de dificultate incepe sa creasca, iar voi o sa vedeti ca numarul de zombie va creste si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 Nickelodeon pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Game Shakers Mumii pe Plaja

Cum se joaca Game Shakers Mumii pe Plaja?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.