Easy Kids Coloring Book

📅12.09.2020, jucat de: 2820 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Easy Kids Coloring Book?

Pentru ca va plac atat de mult jocurile 2020 cu LOL Surpriza, aici pe site-ul nostru, voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus o super provocare pentru fete, in care o sa vedeti ca puteti sa o jucati chiar si pe telefon si pe tableta online gratuit.

Acest nou joc Copii Draguti de Colorat este o super provcare cu micutele papusi LOL Surpriza, iar voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi pe toata durata acestui joc, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati unele dintre cele mai dragute imagini cu papusi chibi de pe site-ul nostru.

O sa gasiti o noua carte de colorat cu LOL Surpriza, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit sase imagini alb negru diferite, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi culori foarte multe pentru ca imaginile voastre sa fie unice si sa arate cat mai bine.

Nu va fi usor deloc, insa trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa ajutati micutele papusi chibi sa isi gaseasca culorile preferate, astfel ca trebuie sa folositi mult roz, mult galben, mult albastru, verde, mov sau rosu, astfel imaginile voastre vor arata foarte bine. Distractie placuta!

Easy Kids Coloring Book

Cum se joaca Easy Kids Coloring Book?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.