The Casagrandes Mercade Mayhem

📅22.07.2020, jucat de: 1601 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul The Casagrandes Mercade Mayhem?

Un nou joc 2020 Nickelodeon pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru, iar acesta este numit The Casagrandes Mercado Mayhem, in care dragi prieteni o sa va aflati intr-un supermarket si trebuie sa va ajutati noii prieteni sa acumuleze cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc de indemanare, in care personajele the Casagrandes de pe Nickelodeon si Nick Jr sunt personajele principale, iar ei au pregatit o super provocare. O sa fiti in mijlocul unui supermarket, iar The Casagrandes lucreaza in supermarket pentru ca fiecare client sa reuseasca sa isi faca toate cumparaturile in cel mai scurt timp.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa folositi mouse-ul si sa reusiti sa ajutati fiecare client in parte. In momentul in care un client Nickelodeon va intra pe usa supermarketului, voi dragi copii trebuie sa apasati pe el si sa ii vedeti lista de cumparaturi.

Misiunea voastra incepe odata ce vedeti aceasta lista de cumparaturi, deoarece in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, va trebui sa ii ajutati pe The Casagrandes sa treaca cu bine peste fiecare obstacol al jocului si sa reusiti sa gasiti toate obiectele, ingredientele si toate cumparaturile de care personajele Nickelodeon vor avea nevoie.

Fiecare raft din magazin va fi plin, astfel ca trebuie sa apasati cu mouse-ul exact pe obiectele de care aveti nevoie pe lista, iar voi o sa ajungeti sa acumulati puncte foarte multe si suntem siguri ca o sa vedeti cum diferite alte jocuri cu The Casagrandes de pe Nickelodeon vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

The Casagrandes Mercade Mayhem

Cum se joaca The Casagrandes Mercade Mayhem?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.