The Lost Frycade

📅20.05.2020, jucat de: 732 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul The Lost Frycade?

Personajele Nickelodeon se intorc astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde o sa vedeti ca Sanjay si Craig au pregatit pentru voi un nou joc online de baieti, pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri si de personajele voastre preferate.

Acesta este un nou joc arcade pentru copii, in care o sa vedeti ca Sanjay si Craig sunt inchisi intr-un joc video dintr-o sala de jocuri sau sala arcade, iar voi dragi prieteni trebuie sa ii ajutati folosind tastele SAGETI in special tasta sageata in sus pentru a va lovi adversarii si tasta F de pe tastatura sa reusiti sa evidati fiecare atac al monstrilor din joc asupra lui Sanjay si Craig.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece personajele Nickelodeon din acest joc vor fi prinse in jocul video, iar voi trebuie sa ii ajutati sa evadeze cat mai repede, insa pentru asta, vor avea nevoie sa ramana in viata pentru cat mai mult timp pentru a reusi sa acumuleze cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc online de actiune si de lupte, in care Sanjay si Craig se vor lupta impotriva monstrilor din joc pentru a reusi sa acumuleze cat mai multe puncte. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ajungeti cat mai departe.

Inauntrul jocului, o sa vedeti ca personajele Nickelodeon trebuie sa se apere in fata monstrilor lilieci care incearca sa va muste dar si scheletelor cu sabii care incearca sa va loveasca. Viata voastra va fi in dreapta sus, iar voi trebuie sa va feriti de cat mai multe atacuri si sa va loviti adversarii cat mai repede pentru a-i distruge si pentru a reusi sa vedeti cum o sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri Nickelodeon cu Sanjay si Craig for fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

The Lost Frycade

Cum se joaca The Lost Frycade?

Jucati-va folosind tastele SAGETI pentru a ataca. Jucati-va folosind tasta F pentru a va feri. Jucati-va folosind tasa SPACE pentru atacurile puternice.