Printese Popsy Diferente

📅17.07.2020, jucat de: 1163 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Popsy Diferente?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, in fiecare zi a saptamanii, voi dragi copii aveti ocazia sa va jucati cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete. Astazi, va asteptam alaturi de jocul Printese Popsy Diferente, un joc pentru copii care face parte din categoria de jocuri cu LOL Surpriza.

Personajele principale din acest joc online pentru fete sunt mici printese Popsy, care defapt sun papusi LOL Surpriza. care astazi au adus pentru voi o noua provocare online cu diferente, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de aceste noi personaje papusi chibi.

Fiecare nivel al jocului va avea o noua fotografie duplicata, insa dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, in fiecare imagine cu fetele LOL Surpriza, trebuie sa gasiti fiecare diferenta dintre cele doua imagini aproape identice.

Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece pozele sunt extrem de similare, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa apasati pe fiecare detaliu din pozele LOL Surpriza de pe site-ul nostru, iar in momentul in care le gasiti pe toate, papusile LOL Surpriza vor deschide urmatorul nivel si o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte in continuare. Distractie placuta!

Printese Popsy Diferente

Cum se joaca Printese Popsy Diferente?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.