Nickelodeon Invata Origami

📅27.04.2020, jucat de: 2043 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nickelodeon Invata Origami?

Jocul Nickelodeon Invata Origami apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni o sa va puteti intalni alaturi de patru personaje din patru povesti Nickelodeon foarte populare chiar si aici pe site-ul nostru, alaturi de care o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati primele voastre forme origami.

Jocurile Origami se aseamana foarte tare cu jocuri puzzle, astfel ca dragi prieteni va asteptam aici pe site-ul nostru ajocuri.ro pentru a reusi sa ii ajutati pe Spongebob, Henry Pericol, Lincoln din The Loud House si Leonardo din Testoasele Ninja, sa faca dintr-o simpla foaie de hartie o gramada de figurine interesante si dragute pe care le puteti crea doar folosind mouse-ul.

In acest joc Nickelodeon original, voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa creati o barca, o broscuta, o pisica si un omulet din foile de hartie colorata pe care aceste personaje Nickelodeon le-au pregatit pentru voi.

O sa vedeti ca fiecare dintre Leonardo, Henry Pericol, Lincoln sau Spongebob au cate o figurina specifica povestii lor pe care vor sa o construiasca in stilul Origami, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa urmati instructiunile pentru fiecare dintre aceste figurine si pana la final, o sa aveti o barca origami, o broscuta testoasa origami, o pisica origami si un omulet origami.

Trebuie ca folosind mouse-ul, sa ajutati perosnajele Nickelodeon sa duca fiecare colt de foaie in locul potrivit, pentru ca la finalul jocului, odata ce ati mutat toate colturile in locurile potrivite poate si de 2 sau de 3 ori, o sa aveti o figurina Origami reusita si Lincoln, Spongebob, Henry Pericol si Leonardo din Testoasele Ninja vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri 2020 pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Nickelodeon Invata Origami

Cum se joaca Nickelodeon Invata Origami?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.