Povestea de la Supermarket

📅06.02.2020, jucat de: 551 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Povestea de la Supermarket?

Povestea de la Supermarket este cele mai nou joc pentru copii pe care dragi prieteni il puteti incerca aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum unul dintre copii de pe site-ul nostru vor avea nevoie de ajutorul vostru.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca va veti afla in mijlocul unui supermarket, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa terminati fiecare mica provocare din interiorul supermarketului, un joc pentru fete pe care dragi preiteni il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online.

O sa vedeti cum astazi, trebuie sa vedeti ca am pregatit pentru voi provocari de cumparat, de gatit, de decorat dar si de ingrijit, in care o sa fiti in interiorul magazinului, iar voi trebuie sa vedeti cum o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa alegeti fructe si legume potrivite pentru o gramada de mancaruri proaspete.

Puteti sa incepeti in acest joc cu orice nivel doriti folosind mouse-ul. Trebuie sa vedeti cum in primul nivel, o sa mergeti la cumparaturi in interiorul supermarketului, astfel ca v-am pregatit o lista lunga de cumparaturi pe care trebuie sa o terminati pana la finalul timpului, astfel incat sa puteti trece la nivelul urmator. O sa vedeti ca lista va include si un numar exact dintr-un ingredient, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le cumparati pe toate.

Chiar daca nu este usor deloc, urmatoarele nivele pot deveni chiar mai dificile ca inainte. In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca sunt nivele si de decorat si ingrijit, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa luati fiecare obiect din supermarket si sa le asezati la locul potrivit.

Pentru ca sunt foarte multi oameni care intra in supermarket, o sa vedeti cum la sfarsitul zilei, este foarte mare mizerie, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti curatenie in intregul supermarket folosind mouse-ul si toate ustensilele de curatat pe care le vedeti in acest joc online de fete. Distractie placuta!

 

Povestea de la Supermarket

Cum se joaca Povestea de la Supermarket?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.