Olaf Caderea Zidului

📅07.07.2020, jucat de: 867 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Olaf Caderea Zidului?

Cel mai nou joc online Frozen 2 apare astazi aici pe site-ul nostru, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai distractive jocuri pentru copii pe care le puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online alaturi de omul de zapada, Olaf.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca Olaf este personajul principal din cel mai nou film Frozen 2, iar el a venit alaturi de o noua provocare extrem de interesanta, in care trebuie sa va miscati cu Olaf dintr-o parte in alta si sa vedeti ucm in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa il reasamblati pe Olaf si sa ajungeti cat mai departe pentru a avea cel mai mare punctaj.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati. Acesta este un nou joc online de indemanare, in care Olaf este personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti fiecare obiect care il creeaza pe Olaf ca omul de zapada magic pe care printesa Elsa din Frozen l-a creat. O sa vedeti ca mainile lui Olaf, capul lui Olaf, nasul si nasturii sai din carbune vor fi pe una din platformele din joc.

Trebuie sa va miscati dintr-o parte in alta pentru a reusi sa sariti pe fiecare platforma pentru a ramane in siguranta. Cu fiecare platforma pe care o sariti, o sa vedeti cum punctele voastre se aduna si o sa reusiti sa il ajutati pe Olaf sa ajunga mai aproape de urmatoare piesa din corpul de care aveti nevoie sa il completati pe Olaf, iar voi o sa aveti cel mai mare punctaj din acest joc online Frozen 2. Distractie placuta!

 

Olaf Caderea Zidului

Cum se joaca Olaf Caderea Zidului?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.