Pasarea Patrat Erou

📅13.10.2020, jucat de: 837 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pasarea Patrat Erou?

Va veti distra de minune astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am adus o super provocare pentru copii, in care sa va distrati si sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Jocul Pasarea Patrat Erou apare astazi pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca personajul principal este chiar o pasare de culoare albastra.

Acesta este un joc de indemanare si de baieti extrem de interesant, in care o sa vedeti ca trebuie sa creati patratele albastre sub pasarea erou care si ea este patratat, dupa care sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa ajungeti cat mai deparet in aceasta noua provocare pentru copii, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca voi dragi copii o sa vedeti ca alaturi de pasarea patratata de culoare albastra, o sa ajungeti sa acumulati puncte cu cat ajungeti mai departe. Trebuie sa creati cate un patratel albastru sub aceasta pasare, dupa care dragi copii o sa vedeti cum o sa puteti sa treceti prin fiecare nivel cat mai departe pentru a avea cel mai mare punctaj.

Voi dragi copii o sa vedeti ca veti avea locuri din ce in ce mai mici printre care trebuie sa va strecurati cu pasarea albastra patrata astfel incat aceasta sa nu atinga nimic, iar voi o sa acumulati o gramada de puncte si veti vedea cum diferite alte jocuri 2020 de indemanare si jocuri 2020 de baieti vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Pasarea Patrat Erou

Cum se joaca Pasarea Patrat Erou?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.