Super MX Curse Noi

📅01.10.2020, jucat de: 855 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super MX Curse Noi?

Jocul Super MX Curse Noi este chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc online 3D de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa deveniti cei mai buni piloti de curse cu motociclete motocross de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc online de baieti, un joc cu motociclete 3D in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, deoarece este o noua provocare de baieti, in care o sa participati la diferite curse 3D cu motociclete motocross, iar pentru a deveni cel mai bun pilot de curse, trebuie sa castigati fiecare cursa la care participati.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa puteti sa va schimbati motocicleta 3D, sa alegeti una din cele trei curse pregatite in acest joc simulator si sa fiti siguri ca o sa puteti sa va schimbati chiar si costumul de protectie pana la finalul acestui joc, astfel incat sa aratati cat mai bine si asa cum doriti.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura sa conduceti motocicletele 3D in timpul curselor, iar prin meniul jocului trebuie sa folositi MOUSE-ul. Nu va fi usor deloc sa castigati cursele, deoarece oponentii vostri vor avea la fel ca si voi motociclete motocross foarte rapide si foarte puternice, insa trebuie sa luati curbele perfect si sa faceti chiar si cascadorii care sa va ajute sa ii depasiti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa nu faceti nici un accident si sa ramaneti in cea mai mare viteza cat mai mult timp in timpul curselor in noroi, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de multe curse 3D cu motociclete puteti sa castigati si cate puncte reusiti sa acumulati pana la finalul acestui joc de baieti. Distractie placuta!

 

Super MX Curse Noi

Cum se joaca Super MX Curse Noi?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.