Cu Jetpackul prin Nori

📅03.10.2021, jucat de: 711 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cu Jetpackul prin Nori?

Jocurile in care poti sa zbori cu jetpackuri vor fi mereu clasice pe site-ul nostru, si mereu jucate cu foarte mult drag de catre toti cei care ne viziteaza, motiv pentru care nu puteam rata sansa de a-ti oferi unul si in acest moment, cand sunteti toti invitati la distractie pe cinste cu jocul intitulat Cu Jetpackul prin Nori!

Zbori cu jetpackul prin fiecare traseu aerian!

Te vei folosi de mouse pentru a controla miscarea jetpackului tau, trebuind sa te intreci pe un traseu in aer impotriva altor avatare 3d cu jetpack, care vor fi controlate de calculator, deci da tot ce ai mai bun sa fi primul care ajunge si trece de linia de sosire.

Deci, evita obstacolele, caci te vor incetini, si incearca sa treci prin inelele galbene, caci ele te vor ajuta sa primesti mai multa viteza si sa o iei inaintea celorlalti.

Evident, poti castiga si puncte, lucru pe care il faci daca colectioneazi monezi de pe traseu, asa ca incearca sa treci prin ele daca sunt in calea ta.

Acum ca stii cat de usor si distractiv este jocul, speram sa ii dai o sansa chiar acum, si eventual sa iti inviti si prietenii sa il incerce, ca si ei sa se distreze pe cinste!

Cu Jetpackul prin Nori

Cum se joaca Cu Jetpackul prin Nori?

Folositi mouse-ul.