Panica la Rodeo

📅26.02.2021, jucat de: 834 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Panica la Rodeo?

Majoritatea dintre noi nu vom lucra la un Rodeo niciodata, si asta e bine, intrucat este o meserie destul de periculoasa sa incerci sa imblanzesti tauri zi de zi, dar va fi foarte distractiv sa faceti asta intr-un joc online 3d foarte palpitant si distractiv precum Panica la Rodeo, joc despre care iti povestim chiar acum, ca sa poti da tot ce ai mai bun la jucarea lui!

Vei incepe cu un personaj, dar pe masura ce avansezi poti debloca alte personaje care sa devii. Vei folosi mouse-ul, tinand-ul apasat pentru a alerga si a flutura in aer lasoul, si apoi lasi de mouse ca sa il arunci cand te apropii de un cal sau de un taur, astfel sarind pe el si putand sa-l calaresti.

Tot tinand apasat de mouse si miscandu-l dreapta si stanga vei putea apoi sa calaresti animalul salbatic, si tu trebuie sa te mentii pe spatele sau pentru un anumit timp ca sa termini imblanzirea, in timp ce te misti printre obstacolele de la ferma, care vor fi in fata ta peste tot, si de care sa nu te lovesti, caci vei cadea jos.

Primesti puncte pentru toate animalele imblanzite, asa ca da tot ce ai mai bun pentru a face un punctaj foarte mare! Mult succes la asta, si un timp super distractiv va dorim!

Panica la Rodeo

Cum se joaca Panica la Rodeo?

Folositi mouse-ul.