Evadeaza din Laborator

📅01.03.2021, jucat de: 400 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Evadeaza din Laborator?

Cel mai nou joc de actiune si aventura a site-ului nostru tocmai ce a fost adaugat pentru fiecare dintre voi, joc intitulat Evadeaza din Laborator, si de care suntem foarte entuziasmati, caci este de mare calitate, poate fi jucat pe telefon, si are o premiza noua si interesanta care nu are cum sa nu-ti atraga toata atentia!

In acest joc tu vei juca rolul unei creaturi albicioase care seamana cu o fantoma, si aceasta creatura a trait mereu intr-un laborator unde s-au facut experimente pe ea, asa ca acum evadeaza, si tu trebuie sa o ajuti sa scape din acel loc. Pentru asta, prin fuga ta in laborator, foloseste mouse-ul ca sa te misti.

Pe traseu, mananca alte creaturi pe care le intalnesti, lucru care iti va da mai multa energie si viata, si ai grija sa nu te lovesti sau atingi de creaturile care au si arme pe ele, caci daca se intampla asta vei pierde din viata si energia avuta. In schimb, da tot ce ai mai bun sa strangi un numar cat mai mare de monezi.

Monezile nu sunt doar un punctaj, dar le poti si folosi sa cumperi arme sau diferite bonusuri, obiecte care te ajuta sa te protejezi sau sa ataci creaturi. Noi iti putem doar ura tot binele din lume, un timp foarte distractiv si interesant, si speram sa te vedem incercand si alte jocuri noi ale zilei pe site-ul nostru!

Evadeaza din Laborator

Cum se joaca Evadeaza din Laborator?

Folositi mouse-ul.