Actiunea Jetpack

📅31.01.2021, jucat de: 447 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Actiunea Jetpack?

Nu avem nicio indoiala ca baietii care ne viziteaza site-ul adora sa se joace jocuri cu jetpack-uri online, lucru pe care il vor putea face chiar in acest moment pe gratis cu noul joc intitulat Actiunea Jetpack, care este un joc de actiune-aventura foarte palpitant in care toate atributele tale vor fi testate, si doar daca vei da tot ce ai mai bun vei putea ajunge departe cu jetpack-ul tau!

Pentru a folosi jetpackul si a-l propulsa pe personajul tau in aer vei folosi mouse-ul, pur si simplu dand click pe ecran, si cand faci asta vei urca. Ei bine, da tot ce ai mai bun sa treci prin toate portile, sau cat mai multe posibil, pentru ca in functie de cat de sus ajungi, asa de mare va fi si scorul tau.

Portile se vor deschide si inchide aleatoriu, asa ca fa bine sa nu te lasi prins de ele si sa fi strivit, caci daca asta se intampla, pierzi jocul si trebuie sa o iei de la inceput. Poti sa prinzi obiecte care sa te ajute, cum ar fi cel care iti da un scut pentru cateva momente, noi vieti, sau mai multa putere pentru al tau jetpack.

Chiar daca pierzi, incearca sa o iei de la inceput, si depune mai mult efort, noi fiind siguri ca iti vei mari scorul. Da-i start la distractie chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci si mai multe jocuri noi si super distractive iti sunt oferite pe gratis pe site-ul nostru!

Actiunea Jetpack

Cum se joaca Actiunea Jetpack?

Folositi mouse-ul.