Patru Brate Loveste Robotii

📅08.05.2021, jucat de: 904 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Patru Brate Loveste Robotii?

Nici nu stiti cat de entuziasmati suntem ca va putem oferi chiar acum si aici unul dintre cele mai noi Jocuri cu Ben 10 online de pe site-ul nostru, un joc de actiune si de ritm pe care n-aveti cum sa nu il jucati, joc intitulat Patru Brate Loveste Robotii!

Fii pe faza ca sa lovesti toti robotii zburatori!

Patru Brate se afla undeva sus, si roboti vor zbura in dreapta si stanga lui, tu trebuind sa il ajuti sa ii loveasca. Cand robotii se afla in cercurile verzi, atunci este momentul pentru a lovi cu pumnul, si atunci vei apasa pe tastele sageti dreapta si stanga ca sa faci acest lucru.

Fa in asa fel incat sa lovesti cat mai multi roboti la rand si sa iti maresti punctajul foarte tare, si daca umplii bara verde de progres, inseamna ca poti face un atac special, pe care il activezi atunci cand apesi bara de spatiu.

Jocul este asemanator jocurilor de ritm, asa ca daca ratezi sa lovesti robotii de prea multe ori unul dupa celelalt, vei pierde jocul pentru ca ti-ai pierdut ritmul, deci nu lasa asta sa se intample, caci invazia lor ar distruge intreg Pamantul.

In incheiere, putem doar sa iti uram mult succes si distractie placuta, ca intotdeauna!

Patru Brate Loveste Robotii

Cum se joaca Patru Brate Loveste Robotii?

Folositi sagetile, bara de spatiu.