Mario FPS

📅13.04.2021, jucat de: 1161 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mario FPS?

Suntem destul de siguri ca nu te asteptai sa vezi o combinatie intre Jocuri cu Mario si jocuri cu impuscaturi online, dar iata ca pe site-ul nostru putem chiar acum sa aducem aceste doua categorii impreuna, si o facem cu unul dintre cele mai noi si distractive jocuri ale zilei, un joc de ne-ratat intitulat Mario FPS.

In acest joc, tu vei juca rolul lui Mario dar care va avea un pistol in mana, tu trebuind sa te plimbi prin labirint si sa impustui toate testoasele si toti monstrii pe care-i intalnesti, caci daca se ating de tine prea mult iti vor elimina toata bara de viata si vei pierde.

In schimb, impusca toti inamicii si fa un punctaj cat se poate de mare din asta, dar incearca si sa strangi un numar cat se poate de mare de monezi de pe traseu deasemenea, si poti gasi chiar si arme sau amunitie prin labirint.

Pentru a te misca te vei folosi de tastele sageti, si pentru a trage cu arma ta de foc vei apasa bara de spatiu. Nu lasa distractia sa te astepte, da-i start la joc chiar acum, si nu ezita sa iti inviti si prietenii sa se distreze cu acest jocut minunat!

Mario FPS

Cum se joaca Mario FPS?

Folositi sagetile si bara de spatiu.