Incaltari Inalte

📅14.05.2021, jucat de: 723 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Incaltari Inalte?

Incaltari Inalte nu este un joc pentru fete cu pantofi, desi invitam si fetele sa il joace, ci este un joc de actiune si indemanare in 3d unde trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa completati toate nivelele jocului, lucru pe care va explicam cum sa il faceti chiar acum si aici!

Ajuta ursuletul sa ajunga la comoara!

Tu vei controla un urs 3d folosind mouse-ul, miscand dreapta si stanga pentru a te misca pe traseu, avansand mereu inainte si strangand bete de bambus, pentru ca ele vor fi pantofii ursului, si cu cat strangi mai multe, cu atat vei avea niste incaltari mai inalte.

Este foarte important sa nu ratezi betele de bambus, pentru ca vor fi obstacole care iti vor taia din picioroange, si daca nu esti destul de inalt la sfarsitul traseului, nu vei ajunge pana la platforma inalta unde se afla cufarul de comori.

Daca ai ratat nivelul, ia-l de la inceput, si straduieste-te sa faci niste picioare si mai mari, si da tot ce ai mai bun nivel dupa nivel, indiferent de gradul lor de dificultate, ca sa castigi si sa te distrezi pe cinste!

Incaltari Inalte

Cum se joaca Incaltari Inalte?

Folositi mouse-ul.