Razboi Galactic

📅25.03.2021, jucat de: 1105 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Razboi Galactic?

Toti baietii care ne viziteaza site-ul sunt mereu entuziasmati cand le oferim noi jocuri cu nave spatiale de actiune, jocuri cu razboaie in care pot sa participe la lupte spatiale intre nave echipate cu tot felul de tunuri si arme, creand o experienta ca si in Star Wars, dar de la tine acasa, si care este foarte distractiva pe tot parcursul ei, cum sa va intampla si acum daca te joci jocul Razboi Galactic online.

Vei observa ca meniul principal al jocului este aranjat precum o consola de bord a unei nave spatiale, si de acolo vei putea sa pornesti sau sa opresti sunetul, daca esti un jucator care ai revenit poti sa iti revendici recompensa zilnica, si ai de ales intre modul de campanie sau cel multiplayer.

In cel de campanie ai valuri diferite de infrant in fiecare nivel, iar cel multiplayer are batalii spatiale impotriva unor jucatori reali. Noi recomandam ambele formate, dar te incurajam sa incepi cu cel de campanie, ca sa inveti sa pilotezi si sa tragi cu naveta ta mai bine, ca sa poti apoi infrunta orice jucator din intreaga lume!

In fiecare nivel ti se dau anumite tinte de indeplinit, care au legatura cu navele pe care trebuie sa le infrangi, dar si cum sa o faci. Nava ta e pilotata cu tastele W, A, S, D, si ea trage automat cand nave inamice sunt in preajma ei, deci tinteste-o spre ei pentru a-i da jos. Da click pe armele speciale din dreapta pentru a le folosi la nevoie, dar nu abuza de ele daca nu e necesar, caci sunt limitate.

Cam asta e, deci acum ca stii cum sa iei parte la razboiul spatial, da-i start la joc chiar acum, si da-i tot ce ai mai bun, de la inceput pana la sfarsit!

Razboi Galactic

Cum se joaca Razboi Galactic?

Folositi tastele W, A, S, D si mouse-ul.