Friday Night Funkin FPS

📅26.06.2021, jucat de: 736 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin FPS?

Categoria de Jocuri cu Friday Night Funkin online de pe site-ul nostru este o categorie despre muzica, ritm, dar si precizie, dar astazi va oferim ceva foarte diferit in ea, pentru ca toti sunteti invitati sa incercati jocul intitulat Friday Night Funkin FPS, primul joc cu impuscaturi din aceasta serie!

Ajuta-l pe Boyfriend sa impuste toti inamicii!

In aceasta realitate alternativa a lumii FNF, Boyfriend va fi aruncat pe o harta plina cu demoni si inamici, tu trebuind sa dai tot ce ai mai bun ca sa castigi confruntarile cu acestia, pentru ca daca nu ii impusti tu primul, ei te vor ataca, si daca iti pierzi toata viata, pierzi si jocul.

Foloseste tastele W, A, S, D pentru a te misca, bara de spatiu pentru a sari, shift pentru a alerga rapid, si tasta CTRL pentru a te lasa jos si a te ascunde. Pentru a trage cu armele tale te vei folosi de mouse.

Cu tasta R vei reincarca amunitia, cu tasta V poti folosi atacuri cu sabii sau bate, cu tasta X te apropii pe furis de un inamic, si cu G arunci grenazi.

Exploreaza harta, infrange inamicii, si daca gasesti arme, munitie, si obiecte folositoare, ia-le si foloseste-le in avantajul tau, sa supravietuiesti pana la sfarsit! Mult succes!

Friday Night Funkin FPS

Cum se joaca Friday Night Funkin FPS?

Folositi tastele W, A, S, D, bara de spatiu, shift, CTRL, mouse-ul, tastele X, G, R, V, F.