Friday Night Funkin

📅26.05.2021, jucat de: 2193 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin?

Deja ai jucat pe site-ul nostru un numar foarte mare de moduri pentru Friday Night Funkin, dar acum poti gasi si juca jocul original care a pornit toata aceasta nebunie, si, evident, aceasta versiune a jocului de pe pagina aceasta va fi mereu cea curenta, deci cand apare o saptamana noua, cu un antaognist nou, revin-o aici, la acest joc recomandat, si vei putea sa te distrezi cu noile piese!

Ce este Friday Night Funkin’?

Friday Night Funkin’ (FNF) este un joc de ritm plin cu muzica si dans, joc care il are in prim-plan pe un personaj pe nume Boyfriend, un baiat scund care nu poata vorbi ca oamenii normali, si care are par albastru, impreuna cu Girlfriend, frumoasa lui prietena cu par roscat.

Cei doi vor mereu sa fie impreuna, dar diferiti antagonisti vor sa opreasca asta, motiv pentru care tu trebuie sa il ajuti pe BF sa castige bataliile de ritm impotriva lor, si cuplul sa poata sa continue sa fie impreuna!

Ai antagonisti precum parintii lui GF, Daddy Dearest si Mummy Must Murder, Pico, un asasin, Senpai, un personaj anime dintr-un joc vide, Spooky Kids, doi copii de speriat, care au aparut de Halloween, sau Tankman, un tanchist de la Newgrounds, si cel mai nou antagonist.

Cum se joaca jocul Friday Night Funkin?

Ei bine, trebuie sa folosesti doar sagetile, pe care le apesi atunci cand sagetile de deasupra lui Boyfriend se potrivesc una cu alta, ca sa canti toate notele pieselor la momentul potrivit si sa castigi!

Ai mare grija sa nu apesi sagetile prea tarziu sau prea repede, caci prea multe astfel de greseli,si pierzi jocul, trebuind sa o iei de la inceputul piesei.

Cam astea sunt informatiile de baza de care ai nevoie, deci incepe distractia chiar acum, doar alaturi de noi!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin

Cum se joaca Friday Night Funkin?

Folositi sagetile.