Friday Night Funkin Vs Tord

📅11.05.2021, jucat de: 942 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin Vs Tord?

Revenim si astazi cu mare drag si cu mult entuziasm in categoria de Jocuri cu Friday Night Funkin online, unde cel mai nou joc al seriei este intitulat Friday Night Funkin Vs Tord, si aduce in prim-plan un nou antagonist care vine si dintr-o alta serie, facand totul si mai palpitant.

Cine este Tord? Afla chiar acum, inainte sa va luptati!

Ei bine, Tord este un personaj dintr-un serial animat de pe internet numit Eddsworld, el aratand ca un tip normal, purtand o bluza cu gluga rosie, si avand un plasture pe fata, dar care are puterea de a se transforma intr-un robot, daca e nervos. Cele doua piese ale sale pe care va veti duela sunt numite Norway si Tordbot.

Cum sa va jucati Friday Night Funkin Vs Tord:

Ei bine, daca esti deja familiarizat cu seria de jocuri FNF, stii deja ce ai de facut, dar daca nu esti, nu te stresa, caci urmeaza sa iti explicam chiar acum si aici tot ce trebuie sa stii.

Cand sagetile de pe ecran care plutesc peste Boyfriend se intalnesc, atunci este momentul in care tu trebuie sa apesi pe aceeasi tasta pentru a canta nota piesei, si trebuie sa duci piesa la capat pentru castig.

Nu rata prea multe note una dupa cealalta, pentru ca daca se intampla asta, vei pierde jocul si va trebui sa o iei de la inceput. Noi iti uram distractie placuta si mult succes, si te invitam cu drag sa vezi si ce alte jocute are categoria de oferit!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Vs Tord

Cum se joaca Friday Night Funkin Vs Tord?

Folositi sagetile.