Friday Night Funkin but Bad

📅03.05.2021, jucat de: 773 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin but Bad?

In continuare pe site-ul nostru avem deosebita placere de a impartasi cu voi un mod foarte interesant si distractiv din categoria de Jocuri cu Friday Night Funkin, joc intitulat Friday Night Funkin but Bad, care in traducere iti spune ca acest joc este ca si cel original, doar ca rau si urat.

Ei bine, nu te stresa, caci jocul a fost facut naspa intentionat, creatorii facand ca personajele sa arate ca si cum ar fi fost desenate in Paint, vocile lor sunt oribile si suna ca unor copii, toate piesele sunt mixate rau si se aud naspa, si animatia lasa de dorit.

Toate aceste lucruri rele contribuie la a-i da jocului propria sa magie, jocul devenind tot mai interesant, si fiind foarte amuzant sa il joci la o calitate mai proasta. In schimb, rolul tau ramane acelasi, si anume sa devi Boyfriend.

Ajuta-l pe Boyfriend sa infranga toti inamicii din luptele muzicale, tu trebuind sa ai simtul ritmului pentru a apasa tastele sageti atunci cand sagetile de pe ecran se potrivesc, si daca canti piesa cum trebuie, castigi lupa.

Daca ratezi prea multe note din piesa, vei pierde, asa ca nu lasa asta sa se intample, ca sa infrangi toti antagonistii, si Boyfriend si Girlfriend sa poata fi in sfarsit impreuna! Noi iti uram mult succes si distractie placuta la toate astea!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de Chocolatte with a side of milk

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin but Bad

Cum se joaca Friday Night Funkin but Bad?

Folositi sagetile.