Echipa Kaboom

📅23.04.2021, jucat de: 435 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Echipa Kaboom?

Hai sa devii cel mai nou membru din Echipa Kaboom, o formatie militara care are o misiune de a infrange toti teroristii din lume, lucru la care tu vei ajuta chiar in acest moment, jucandu-te unul dintre cele mai tari noi jocuri de actiune cu impuscaturi de pe internet, adica jocul acestei pagini!

Vei fi pus intr-o locatie care este facuta din platforme pe diferite nivele, si va trebui sa iti folosesti arma pentru a impusca tot inamicii care vor cadea de sus, asa ca incearca sa gasesti cel mai bun loc din care sa tragi in ei pe masura ce avanseaza in jos.

Cu cat infrangi mai multi inamici, cu atat faci un punctaj mai mare, jocul putand merge la infinit, atata timp cat nu mori. Totusi, ai grija sa nu fi atins de catre inamici sau sa fi impuscat, caci daca iti pierzi toate cele trei vieti, pierzi si jocul.

Pentru a te misca folosesti tastele sageti, cu tasta X vei efectua sarituri, si cu tasta C poti sa tragi cu arma din dotare. Unii soldati inamici sunt mai rezistenti, asa ca va trebui sa tragi in ei de mai multe ori ca sa ii dobori.

In inchiere, putem doar sa iti uram mult succes, distractie placuta, si te invitam cu drag sa vezi si ce alte jocuri noi si distractive iti vom oferi astazi aici pe gratis!

Echipa Kaboom

Cum se joaca Echipa Kaboom?

Folositi sagetile, tastele X, C.