Loveste Ursuletul

📅12.02.2021, jucat de: 766 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Loveste Ursuletul?

Loveste Ursuletul este un joc de actiune putin diferit fata de cele cu care sunteti obisnuiti in aceasta categorie, fiind mai mult un joc de distrugere si un joc de indemanare in acelasi timp, dar care cumva reuseste si sa fie foarte dragut, chiar daca este destrul de violent in acelasi timp.

Totusi, violenta nu este pusa asupra unei persoane vii, cu unui animal de plus, un ursulet jucarie pe care tu vei incerca sa il distrugi cat se poate de mult. Vei incepe prin a folosi doar forta fizica, dand click pe el ca sa-l lovesti si sa-l distrugi, trebuind sa faci asta pana cand bara verde de viata devine rosie.

De fiecare data cand lovesti ursuletul vei primi monezi la schimb, care vor cadea din el, si tu trebuie sa folosesti aceste monede pentru a iti cumpara arme cu care sa il distrugi, cum ar fi arme de foc, sabii, bate de baseball, aruncatoare de flacari, cutite, si multe altele, avand o gramada de optiuni.

Cu cat faci o distrugere mai mare asupra ursuletului, cu atat te vei distra mai tare, asa ca nu sta pe ganduri nicio clipa, ci incepe acum jocul, noi sperand ca il vei arata si prietenilor tale pe urma. Mult succes, si distractie placuta va dorim!

Loveste Ursuletul

Cum se joaca Loveste Ursuletul?

Folositi mouse-ul.