Atacul Elicopterului

📅25.02.2021, jucat de: 756 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Atacul Elicopterului?

In continuare pe site-ul nostru veti putea juca unul dintre cele mai tari jocuri de actiune cu elicoptere pe care le-am avut pana acum, un joc 3d pe care il recomandam tuturor baietilor care ne viziteaza site-ul, chiar daca nu te prea joci jocuri cu elicoptere, caci acesta este unul special si foarte distractiv, lucru pe care il stim din propria noastra experienta de joc!

Evident, vei zbura cu un elicopter, dar acest aparat de zbor nu este unul comercial, ci un elicopter de lupta, din armata, asa ca vei participa la misiuni, in care trebuie sa faci lucruri precum sa recuperezi niste sacose cu bani furati, sa distrugi fabrici de arme ilegale, sa dobori un numar de aparate de zbor inamice, sau bateriile lor anti-zbor de pe pamant.

Cand vezi obiecte de ajutor, cum ar fi cel care iti da mai mult combustibil sau mai multe arme, prinde-le si foloseste-le in avantajul tau. Pentru a controla elicopterul folosesti sagetile dreapta si stanga, tasta sus pentru a accelera, W pentru a trage, sageata jos pentru a incetini, bara de spatiu pentru a trage cu rachete, si M pentru harta.

Va uram tuturor mult succes si distractie placuta, si speram ca va vom mai vedea aici, caci avem si alte jocuri noi si distractive sa iti oferim!

Atacul Elicopterului

Cum se joaca Atacul Elicopterului?

Folositi sagetile, tasta M, tasta W, bara de spatiu.