Aventura de Condus Elicoptere

📅05.04.2020, jucat de: 757 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura de Condus Elicoptere?

Am adus pentru voi dragi copii un nou joc 3D pentru copii pe care dragi copii il puteti juca gratuit. In acest nou joc online Aventura de Condus Elicoptere, voi dragi prieteni o sa vedeti ca multe elicoptere 3D pe care le puteti vedea chiar aici pe site-ul nostru si o sa reusiti sa conduceti o gramada de alte elicoptere pe care le puteti vedea aici pe site-ul nostru.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi o super aventura 3D, in care dragi copii o sa vedeti ca am pregatit diferite elicoptere 3D pe care le puteti intalni in garaje, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa le conduceti pe fiecare cat mai bine folosind tastele SAGETI.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa vedeti cum puteti sa conduceti fiecare elicopter in parte, deoarece acestea vor fi de diferite tipuri si o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o gramada de elicoptere militare, elicoptere de lupta, elicoptere de viteza si elicoptere de transport marfa cat si elicoptere de transport pasageri, pe care le puteti selecta daca aveti destui bani sa le deschideti.

O sa vedeti cum in acest nou joc 2020 cu Elicoptere 3D, voi dragi prieteni puteti sa fiti cat mai rapizi posibil, deoarece jocul de aventura va avea doua nivele diferite. O sa vedeti cum puteti sa conduceti aceste elicoptere printre diferite inele de ghidare care va arata care este traseul pe care trebuie sa il urmati.

Al doilea mod de joc este cel de parcat, in care dragi copii trebuie sa va duceti cu un elicopter 3D si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il parcati in locul potrivit pe acoperisul cladirilor din oras. Trebuie sa fiti siguri ca nu o sa distrugeti elicopterul in nici unul dintre aceste nivele, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Elicoptere 3D vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Aventura de Condus Elicoptere

Cum se joaca Aventura de Condus Elicoptere?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.