Arunca Sabia

📅22.01.2021, jucat de: 570 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arunca Sabia?

Arunca Sabia este un joc de actiune si de indemanare in acelasi timp, un joc cu lupte cu sabii cum nu ai mai jucat pana acum pe site-ul nostru, unde urmeaza chiar acum sa ai parte de un timp super distractiv cum doar aici poti sa ai, asa ca pentru nimic nu ar trebui sa ratezi aceasta sansa de a te distra la maxim!

Tu vei fi un cavaler alb care va trebui sa infrunte orci, gnomi, si tot felul de monstri antici, si o vei face cu arma preferata a eroilor medievali, si anume o sabie, dar in loc sa ataci cu sabia de aproape, cum se face de obicei, iti vei mentine distanta si vei arunca cu sabia catre inamicii tai pentru a-i dobori.

Vei folosi mouse-ul pentru asta, dand click in dreapta si in stanga pentru a misca sabia in aer, dar tine minte ca trebuie sa dai click direct pe sabie daca vrei sa se miste, altfel va cadea jos. Nu lasa sa se intample asta, ci din aproape in aproape fa sa sara pana loveste monstri nivelului.

Daca i-ai infrant, avansezi la urmatorul nivel, unde te asteapta si mai multi inamici de infrant, si cu monezile castigate din victorii vei putea sa iti cumperi sabii noi si mai puternice cu care sa termini nivelele mai usor. Mult succes, distractie placuta, si toate cele bune va dorim!

Arunca Sabia

Cum se joaca Arunca Sabia?

Folositi mouse-ul ca sa aruncati sabia.