Barbie Academia de Spioni

📅14.04.2020, jucat de: 2691 ori, voturi: 24

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Academia de Spioni?

Cele mai tari jocuri cu Barbie sunt chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa va intalniti alaturi de jocul Barbie Academia de Spioni, in care papusa voastra preferata are o gramada de aventuri pregatite pentru voi, in care o sa va antrenati sa deveniti cei mai buni spioni de pe site-ul nostru.

Inauntrul academiei de spionu, o sa vedeti ca Barbie are trei misiuni principale de indeplinit. Voi dragi copii puteti sa selectati misiunea pe care doriti sa o incepeti, ele vor avea icoane speciale, una cu o motocicleta, una cu trei fete luptatoare si una cu un catelus robot, pe care Barbie l-a creat pentru aceasta academie de spioni. Selectati una dintre aceste trei misiuni pentru a incepe jocul.

In fiecare misiune, o sa vedeti ca veti avea trei papusi Barbie gata sa se joace. Barbie, Renee si Teresa vor fi pregatite pentru cursa cu motociclete, furisul printre lasere si spartul codului. Fiecare misiune poate sa fie refacuta de catre fiecare papusa Barbie, pentru a vedea cine are cel mai mare punctaj si cine este cel mai bun spion de la academie.

Prima misiune - Cursa cu Motociclete - o sa va aduca impreuna cu papusile Barbie pe strazile unui oras aglomerat, unde voi trebuie sa faceti tot posibilul sa controlati o motocicleta folosind tastele SAGETI. Va trebui sa evitati toti robotii malefici din acest joc online, iar in acelasi timp, va trebui sa va miscati pe drum astfel incat sa colectati cat mai multe cristale, care o sa va dea puncte in plus la finalul acestui joc online de aventura cu Barbie.

A doua misiune - Furisul printre Lasere - o sa va puna intr-o noua aventura alaturi de cele trei spioane Barbie, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa o ajutati pe spioana pe care ati ales-o controland personajul cu tastele SAGETI. Trebuie sa va miscati permanent, deoarece in aventura voastra veti intampina o gramada de lasere puternice, pe care trebuie sa le evitati sarind sau alunecand pe jos.

A treia misiune - Code Breaker - o sa vedeti ca fiecare spion Barbie din acest joc va trebui sa alinieze diferite piese ca dintr-o teava in ordinea potrivita pentru a face un flux reusit al lichidului din tevi si acestea sa ajunga la micutul robot catel pe care Barbie l-a adus pentru voi. Distractie placuta!

 

Barbie Academia de Spioni

Cum se joaca Barbie Academia de Spioni?

Jucati-va folosind