Rasuceste Sageata

📅17.05.2021, jucat de: 535 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rasuceste Sageata?

Cu un titlu precum Rasuceste Sageata, este destul de evident ca aveti in fata voastra unul dintre cele mai noi jocuri de indemanare de pe site-ul nostru, un joc foarte interesant si distractiv ce nu ar trebui ratat, caci este super distractiv, lucru pe care noi l-am experimentat deja!

Cum sa rasucesti sageata si sa ajungi foarte sus:

Scopul tau in acest joc de indemanare cu mouse-ul este sa iei sageata si sa ajungi cat mai sus posibil, trecand de toate obstacolele de pe traseu, caci daca le lovesti, ajungi din nou la baza si o iei de la inceput.

Sa ajungi foarte sus inseamna si sa primesti puncte multe, deci incercati sa faceti un punctaj cat se poate de mare. Acum, hai sa vedeti cum controlati sageata.

Veti da click pe ecran, si atunci sageata se misca in directia in care ii arata varful, deci asteptati ca varful sa fie la un unghi care va convine, pentru a sari mai departe sus si a evita obstacolele.

Jocul este atat de simplu, si poate merge la infinit, asa ca incercati sa vedeti cat de departe puteti ajunge, si spuneti-ne si noua in comentarii!

Rasuceste Sageata

Cum se joaca Rasuceste Sageata?

Folositi mouse-ul.