Motor Rush

📅07.06.2021, jucat de: 930 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Motor Rush?

Categoria noastra de Jocuri cu Motociclete online urmeaza sa devina si mai buna si mai distractiva decat era deja, noi invitandu-va sa va jucati jocul Motor Rush, un joc nou care combina cursele cu actiunea intr-un mod inedit, si creeaza o experienta de neuitat, credeti-ne!

Cum sa castigi aceste curse de motociclete online?

Ei bine, sa fi rapid va fi unul dintre cele mai importanti factori in a-ti indeplini acest scop, dar se poate si altfel, si iti explicam cum chiar aici. Pentru inceput, trebuie sa stii ca te vei folosi de mouse ca sa conduci motocicleta.

Da tot ce ai mai bun ca sa ajungi primul la linia de sosire, putand sa treci peste rampe sau peste sagetile de viteza, care te vor face mai rapid. Un alt lucru pe care-l poti face este sa iei armele de pe traseu, si sa iti dobori inamicii de pe motoreta lor.

Poti sa gasesti fie arme precum topoare, sau chiar arme de foc, si speram ca le vei folosi inteligent, ca sa castigi cursele! Mult succes iti dorim, distractie placuta, si speram sa te revedem, pentru ca te asteapta multe alte jocuri noi, azi si in fiecare zi!

Motor Rush

Cum se joaca Motor Rush?

Folositi mouse-ul.