Deseneaza Motociclistul

📅24.02.2021, jucat de: 567 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Deseneaza Motociclistul?

Evident ca tot felul de jocuri cu motociclete de curse au mai fost adaugate pana acum pe site-ul nostru, intrucat au fost mereu unele dintre cele mai populare jocuri pentru baieti de pe site-ul nostru, dar astazi dorim sa va invitam sa jucati ceva mai diferit si mai interesant, caci cursele de motociclete la care veti participa nu vor fi deloc ca cele obisnuite, in jocul intitulat Deseneaza Motociclistul, sau Draw Rider.

Vei incepe la linia de start, si trebuie sa stii ca motocicleta ta va fi doar partea de cadru cu motociclistul de pe ea, intrucat tu trebuie sa desenezi rotile acesteia. In patratul din partea de jos a ecranului ti se arata ce forma trebuie sa desenezi pentru roti, intrucat ai nevoie de roti de forme diferite pentru fiecare tip de mediu in care mergi.

De exemplu, cand treci prin apa va trebui sa faci niste roti drepte, asa ca vei desena doar o linie, dar altadata va trebui sa deseneti triunghiuri, si alte forme geometrice. Vor fi si tot felul de obiecte pe care le vei darama, sau pe care le vei folosi sa avansezi sau sa sari, si fa bine si strange si monezi de pe traseu, cat mai multe.

Daca ajungi la linia de sosire primul, castigi, si avansezi la o noua cursa unde vei incerca sa castigi si acolo, evident! Mult succes va dorim, distractie placuta si speram sa va vedem jucandu-va si mai multe jocuri ale noastre dupa aceea!

Deseneaza Motociclistul

Cum se joaca Deseneaza Motociclistul?

Folositi mouse-ul.