Trial cu Motociclete Infinit

📅16.03.2020, jucat de: 955 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trial cu Motociclete Infinit?

Unul dintre cele mai interesante jocuri 3D cu motociclete apare aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este noul joc 2020 Trial cu Motociclete Infinit, un joc de baieti care suntem siguri ca o sa fie pe placul vostru si ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Astazi, alaturi de toti prietenii vostri, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum puteti sa va distrati si o sa ajungeti sa acumulati puncte alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un nou joc de condus motociclete 3D online folosind tastele SAGETI de pe tastatura.

Acesta dragi copii o sa fie un joc de condus motociclete 3D, in care am pregatit o gramada de curse dar si o gramada de modele de motociclete 3D pe care voi le puteti folosi pe rand in fiecare cursa pe care o doriti. La inceputul jocului, voi dragi copii trebuie sa selectati motocicleta motocross pe care o doriti in cursa, dupa care trebuie sa treceti la alegerea cursei, ceea ce va fi extrem de interesant.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit 200 de curse 3D cu motociclete pe care le puteti incerca pe rand. Pentru a trece de la un nivel la altul, trebuie sa castigati cursa cu cat mai multe puncte. Pentru a deveni cei mai buni piloti de curse motocross si offroad aici pe site-ul nostru, trebuie sa ajungeti la finalul cursei dintr-o incercare si fara sa faceti accident, lucru care o sa va aduca multe puncte si 3 trofee pe fiecare cursa.

O sa vedeti ca odata ce terminati o cursa, o sa deschideti urmatoarea cursa din cele 200. Pentru a deveni piloti de motociclete 3D din ce in ce mai buni, trebuie sa fiti siguri ca o sa deschideti cat mai multe tipuri de motociclete, care vor avea diferite culori dar si diferite modele desenate pe ele, iar voi o sa vedeti cum puteti sa castigati toate cele 200 de curse. Distractie placuta!

 

Trial cu Motociclete Infinit

Cum se joaca Trial cu Motociclete Infinit?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.