Friday Night Funkin Hex

📅20.04.2021, jucat de: 1235 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin Hex?

Incepem seria de Jocuri cu Friday Night Funkin online chiar in acest moment, lucru pentru care suntem foarte entuziasmati, intrucat este destul de evident ca aceste jocuri sunt printre cele mai populare jocuri ale momentului in intreaga lume, deci suntem siguri ca si in Romania sunt foarte multi copii ce vor sa se distreze cu ele.

Ei bine, pot sa o faca chiar acum cu acest joc nou intitulat Friday Night Funkin Hex, unde Boyfriend are nevoie de ajutorul vostru pentru a-l infrange pe Hex intr-o lupta muzicala, caci daca castiga, va putea in sfarsit sa fie impreuna cu Girlfriend. Ca sa castigi, apasa tastele sageti la momentul potriviti pentru a canta toate notele corect si a face toata bara de progres sa fie culoarea verde.

Cat despre Hex, el este un personaj original facut intr-un joc modat al originalului, el fiind un robot care poarta un tricou de baschet cu numarul 16 pe el, si capul sau are forma unui televizor. El nu este rau cu Boyfriend, ci prietenos, caci doar vrea sa se distreze la un rap battle impotriva acestuia, deci este unul dintre antagonistii cei mai de treaba cu care te vei duela.

Alege daca vrei sa te joci in modul de poveste sau in modul liber, alege nivelul de dificultate dorit, si da apoi tot ce ai mai bun la joc, si distreaza-te pe cinste!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source,  si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Hex

Cum se joaca Friday Night Funkin Hex?

Folositi sagetile.