Vanatoarea de Obiecte

📅19.04.2021, jucat de: 865 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vanatoarea de Obiecte?

Da, stim si noi cat de distractiv este sa te joci de-a v-ati ascunselea online, si ca este si mai distractiv sa o faci in viata reala, dar de data asta dorim sa va oferim un joc online intitulat Vanatoarea de Obiecte, care ia simpla premiza a acestui joc foarte popular si adauga un element de actiune pentru a face experienta jocului mult mai palpitanta.

Nu va stresati, pentru ca va vom explica ce trebuie sa faceti chiar acum si aici! Ei bine, puteti sa jucati rolul celui care se ascunde, sau rolul celui care cauta, dar va recomandam sa le incercati pe ambele ca sa va bucurati de joc la maxim. Deasemenea, pentru ambele moduri alese, pentru a va misca de jur imprejur va folositi doar de mouse.

Daca cautati, miscati-va prin camera si loviti mobila cu un ciocan, caci daca ii gasiti pe cei cinci jucatori care s-au camuflat in mobila inainte sa se scurga timpul, castigati. Nu ezitati sa strangeti si monezi din camera. Daca va ascundeti, alegeti mobila care vreti sa deveniti, puneti-va intr-un loc, si incercati sa nu fiti prins pana se scurge timpul ca tabara voastra sa castige.

Suna palpitant si distractiv, nu? Ei bine, este, si noi speram ca prin ce am scris aici v-am convins sa ii dati jocului o sansa si sa va distrati pe cinste cum doar aici o puteti face!

Vanatoarea de Obiecte

Cum se joaca Vanatoarea de Obiecte?

Folositi mouse-ul.