Extraterestrii Ataca

📅12.01.2021, jucat de: 552 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Extraterestrii Ataca?

Hai sa devi ultima linie de aparare a omenirii si a planetei Pamant impotriva extraterestrilor, jucandu-te jocul Extraterestrii Ataca, unul dintre cele mai noi jocuri de actiune cu impuscaturi ale site-ului nostru, unde urmeaza sa ai parte de un timp foarte distractiv cum doar pe site-ul nostru se poate, fara indoiala!

Vei incepe cu un singur erou care poti sa devi, dar pe masura ce te joci vei putea sa deblochezi noi eroi, avansand prin misiuni si castigand recompense. Tu te vei afla in partea de jos a ecranului, si extraterestrii te vor ataca de sus, tu trebuind sa te misti dreapta si stanga pentru a ii impusca cu arma ta.

Ai mare grija, incat si ei vor trage in tine, si daca pierzi toate vietile din dotare va trebui sa incepi de la inceput cu misiunea ta. Daca omori destui extraterestrii ca sa umplii bara misiunii, avansezi la urmatoarea, si fiecare nou val va fi mai puternic si mai enervant, asa ca trebuie si tu sa dai tot ce ai mai bun de fiecare data!

Evident, castigi si puncte cand omori extraterestrii, asa ca fa cat mai multe posibil! Mult succes, distractie placuta, si nu ezita sa te joci si alte jocuri noi care iti sunt oferite astazi pe gratis pe site-ul nostru!

Extraterestrii Ataca

Cum se joaca Extraterestrii Ataca?

Folositi mouse-ul ca sa impuscati extraterestrii!