Lovirea Pumnilor

📅10.04.2021, jucat de: 991 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lovirea Pumnilor?

Cand doua persoane isi lovesc pumnul unul de celalalt intr-un mod usor si relaxat, o fac ca o forma de salut, un salut popular in special printre tineri, dar daca cei doi si-ar lovi pumnii unul de celalalt cu foarte multa forta, ei bine, asta ar insemna un duel si o lupta, ceea ce este exact lucrul la care vei participa tu chiar acum cu jocul intitulat Lovirea Pumnilor.

Cei doi jucatori se vor juca pe rand, fiecare trebuind sa incerce sa loveasca pumnul celuilalt cu o putere cat mai mare, pentru ca lovind ii vei scadea din bara de viata, si daca reusesti sa i-o aduci la 0, atunci tu ai castigat bataia. Pentru a acumula putere trebuie sa dai click la momentul potrivit sa opresti sageata de pe metru.

Metrul pe care il aveti va fi rosu la capete, verde in mijloc, si galben intre cele doua culori, voi trebuind sa incercati sa opriti sageata cat mai aproape de mijloc, sau chiar in mijloc, pentru ca din acea zona veti primii cea mai mare putere.

E simplu de inteles si de jucat, deci acum nimic nu ar trebui sa va opreasca din a-i da o sansa jocului chiar acum, si sa dati tot ce aveti mai bun din voi, distrandu-va la maxim!

Lovirea Pumnilor

Cum se joaca Lovirea Pumnilor?

Folositi mouse-ul.