Turnurile Vera 2

📅31.10.2020, jucat de: 1162 ori, voturi: 140

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Turnurile Vera 2?

Turnurile Vera 2 este noul joc cu care dragi copii va asteptam aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de prietenii vostri, deoarece acesta este un nou joc de baieti pe care il puteti juca in 2 jucatori online gratuit.

Primul joc Turnurile Vera a fost un real success, astfel ca versiunea a doua a jocului va fi cu atat mai interesanta, iar regulile sunt similare, ceea ce va face jocul sa fie mai usor de jucat. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati puncte si sa vedeti cum diferite alte jocuri 2021 de aventura vor fi gata sa le jucati.

In acest joc nou joc Turnurile Vera 2, o sa vedeti ca vor fi doua tabere de luptatori care incearca sa isi protejeze turnul Vera de la distrugere si cucerire de catre inamic, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa va miscati pionii in diferite locuri pentru a va proteja turnurile.

Controlul principal al jocului atat pentru player 1 cat si pentru player 2 va fi MOUSE-ul, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa va ganditi la o strategie defensiva foarte buna, insa in acelasi timp, trebuie sa fiti pregatiti sa atacati in orice moment de slabiciune al inamicului turnul oponent.

Trebuie sa reusiti sa ajungeti sa cuceriti turnul Vera al oponentului vostru, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa deveniti invingatori in acest joc de baieti si veti vedea cat de mult o sa va distrati jucand modul in 2 jucatori alaturi de prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Turnurile Vera 2

Cum se joaca Turnurile Vera 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.