Two Ball 3D Dark

📅03.05.2021, jucat de: 12 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Categorii Asemanatoare

Descrierea jocului Two Ball 3D Dark

Jocurile de curse 3d sunt printre cele mai apreciate de pe site-ul nostru, si tocmai acesta este motivul pentru care in continuare va invitam sa jucati Two Ball 3D Dark, mai ales pentru ca este in acelasi timp si unul dintre cele mai noi jocuri in doi gratuite oferite aici!

Acesta este o noua versiune a unui joc clasic intitulat Two Ball 3D, unde nu doar traseele pe care va veti juca vor fi mai intunecate, dar si bilele pe care le controlati vor fi inchise la culoare, putand sa deblocati sase variante interesante.

In modul de unul singur vei avea nivele pe care trebuie sa le parcurgi, ajungand pana la sfarsitul fiecarui traseu fara a cadea in capcane, sau a cadea in prapastiile dintre platforme si rampele care te ajuta sa sari de pe o platforma pe alta.

Daca te joci modul in doi, aveti aceleasi trasee, dar va dati la intrecere unul cu altul, caci cel care ajunge cel mai departe castiga. Controlati bilele cu tastele sageti dreapta si stanga pentru un jucator, si tastele A, D pentru celalalt jucator.

Este atat de simplu, deci dorim sa iti uram mult succes si distractie placuta, si te invitam cu drag sa incerci si alte jocuri in 2 ale noastre, nu vei regreta nicio clipa ca le-ai dat o sansa, iti garantam asta!

Two Ball 3D Dark

Cum se joaca Two Ball 3D Dark?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!