Beast Boy Aventura 2D

📅18.03.2021, jucat de: 1430 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Beast Boy Aventura 2D?

Cu mare drag va reinvitam in categoria de Jocuri cu Haideti Tineri Titani chiar in acest moment, unde am pregatit pentru toata lumea un joc nou de actiune aventura cu super eroii tai favoriti, si cu un favorit al fanilor acestui serial, si anume Beast Boy, baiatul de culoare verde care se poate transforma in orice fel de animal isi doreste, de unde ii vine si numele.

Vei merge cu el intr-o aventura in diferite locatii, cum ar fi muntele, subteranul, in cer, sau pe un traseu de iarna, fiecare impartite in nivele multiple. Trebuie la baza sa ajungi la capatul fiecarui traseu fara sa mori, dar trebuie si sa infrangi diferiti monstri pe care ii intalnesti, sa eviti capcane, sau sa cazi in prapastii sau sa lovesti obstacole.

Ajungi la capatul nivelelor inainte ca timpul acordat pentru asta sa se scurga, si da tot ce ai mai bun sa nu iti pierzi toate vietile. Pe drum poti si sa strangi monezi, fie din aer, fie loving caramizi pentru a le scoate din ele. Te misti cu sagetile dreapta, stanga, folosesti space ca sa sari, cu F tragi, si cu X lovesti cu pumnul.

Iti uram mult succes in aventura ta, si toate cele bune, si te invitam cu drag sa arunci un ochi si peste celelalte jocuri noi ale zilei, le vei adora si pe acelea, garantat!

Beast Boy Aventura 2D

Cum se joaca Beast Boy Aventura 2D?

Folositi sagetile, bara de spatiu, X, F.