Loveste Manechinul

📅21.01.2021, jucat de: 577 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Loveste Manechinul?

In continuare pe site-ul nostru urmeaza sa ai parte de un timp foarte distractiv jucandu-te jocul intitulat Loveste Manechinul, care este un joc amuzant si distractiv in care vei avea un manechin facut special pentru a fi distrus si lovit, intrucat este menit sa testeze siguranta, precum cele folosite in testarea masinilor, si suntem siguri ca veti gasi metode foarte creative ca sa-l distrugeti.

Nu va faceti griji daca nu ati mai jucat jocuri de acest fel pana acum, intrucat va invatam chiar acum si aici tot despre ce aveti de facut. Manechinul este ca un robot, si el sa va si plimba prin camera, asa ca s-ar putea sa se fereasca de tine, dar nu-l lasa sa faca asta. In schimb, loveste-l cu tot ce ai mai bun.

Vei putea folosi pistoale, pusti de vanatoare, cutite, sabii, o bazooka, si tot felul de alte arme, putand sa cumperi arme noi si amunitie folosind monezile pe care le castigi cand lovesti sau impusti manechinul. Termini un nivel odata ce bara de comoara de sus este umpluta, semnificand ca ai prins toate monezile de care ai nevoie.

Mult succes va dorim fiecaruia, si va invitam sa aruncati un ochi si peste alte jocuri noi si distractive oferite de catre site-ul nostru!

Loveste Manechinul

Cum se joaca Loveste Manechinul?

Folositi mouse-ul.