Graba Gloantelor

📅20.03.2021, jucat de: 999 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Graba Gloantelor?

Este deja stiut ca baietii care ne viziteaza site-ul nostru adora sa se joace Jocuri cu Impuscaturi de actiune si aventura, motiv pentru care mereu le oferim astfel de noi jocute, care mai de care mai interesante si distractive, dupa cum o facem si in acest moment, cand toti sunt invitati sa incerce un joc mega-distractiv si palpitant precum Graba Gloantelor.

Veti controla o eroina cu care trebuie sa avansati printre nenumarati dusmani si sa va folositi de armele de foc pe care le aveti ca sa ii omoriti pe toti. Cu banii castigati dupa fiecare nivel puteti cumpara noi arme, diferite upgrade-uri care iti vor face personajul mai puternic, rezistent, sau rapid, si vei putea sa cumperi si gloante si amunitie, evident.

Pentru a te misca cu personajul tau te vei folosi de mouse, cu care vei tine apasat si vei merge in directia dorita, trebuind sa aduci dusmanii de culoare rosie sa intre in cercul tau, unde vor fi impuscati, cercul devenind mai mare pe masura ce avansezi, dar ai grija sa nu fi atins de inamici

Acum ca stii regulile jocului, da-i tot ce ai mai bun, distreaza-te cum doar aici o poti face, si nu ezita sa inviti si prietenii tai sa incerce acest jocut!

Graba Gloantelor

Cum se joaca Graba Gloantelor?

Folositi mouse-ul.