Aventura lui Minecraft Steve

📅08.01.2021, jucat de: 738 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura lui Minecraft Steve?

Aventura lui Minecraft Steve ofera tot ce promite din acest titlul deja foarte interesant, cu echipa noastra administrativa invitandu-va chiar acum sa va distrati la maxim cu acest nou joc de actiune-aventura, un joc plasat in lumea Minecraft, si daca lumea asta v-a placut deja foarte mult, va va placea si mai tare sa vedeti ca grafica acestui joc este una pixelata, precum in clasicele jocuri 8bit pe care multi le iubim.

Ei bine, tu il vei controla pe Steve din Minecraft, care este fata umana a acestui joc, si vei folosi tastele sageti pentru a te deplasa cu el si pentru a efectua sarituri, dar mai ai si tasta F, tasta cu care vei putea sa tragi cu arma sa din dotare. Trebuie sa tragi in zombi si in tot felul de monstrii si inamici pe care ii intalnesti.

Daca te ating, vei fi dus inapoi la startul nivelului, asa ca evita-i cu orice pret. Scopul este sa ajungi de la o usa la alta, trecand de la un nivel la urmatorul in acest fel, pana cand completezi jocul si castigi. Ai grija la toti inamicii, si incearca sa ajungi cat mai departe inainte sa se scurga timpul acordat jocului.

Acum ca ai inteles, ce mai astepti? Lasa distractia sa inceapa, si nu pleca nicaieri, caci ti-am pregatit multe alte surprize de neratat, pe intreaga zi!

Aventura lui Minecraft Steve

Cum se joaca Aventura lui Minecraft Steve?

Folositi tastele sageti si tasta F.