Minecraft Lumea de Aventura

📅21.10.2020, jucat de: 1149 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minecraft Lumea de Aventura?

Pregatim foarte multe jocuri 2020 aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca am adus o super provocare pentru copii din categoria de jocuri Minecraft, iar voi veti reusi sa incercati acest joc chiar si pe telefon si pe tableta online, fiind un nou joc HTML5.

Astazi, trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum personajele Minecraft vor avea nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Steve Minecraft este personajul principal, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati in lumea de aventura.

O sa vedeti ca Steve Minecraft trebuie sa sara dintr-o parte in alta a hartii, insa pentru asta trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece folosind MOUSE-ul, o sa reusiti sa il faceti pe Steve Minecraft sa sara de pe o roata pe alta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in momentul in care personajul principal va sari trebuie sa ajunga sa cada pe o alta roata pentru a putea continua.

In drumul vostru spre finalul jocului, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa colectati cat mai multe dintre monedele de aur pe care o sa le gasiti plutind. Jocul este extrem de interesant, deoarece rotile se vor misca in cerc, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa sariti in directia pe care o doriti.

Veti avea si o gramada de obstacole pe care trebuie sa le evitati alaturi de Steve Minecraft, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj si sa gasiti o gramada de alte jocuri Minecraft aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Minecraft Lumea de Aventura

Cum se joaca Minecraft Lumea de Aventura?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.